stekarn.
Vem var inte grymmast i köket idag då? Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. För cirka ett år sedan fick jag när det var lite att göra på jobbet lära mig lite snabbt att göra cheeseburgare, hamburgare och big mac hamburgare. Och idag när det visade sig att de flesta i köket gick hem vid fyra fick jag komma in och visa mina talanger. Haha.. Först kändes det helt snurrigt. Det är mycket man ska göra och mycket man ska tänka på. Dessutom ska allt gå fort också, så det blir lätt stressigt. En bricka med 8 hamburgare eller 4 Big Mac hamburgare ska väl ta ungefär tre minuter att göra. Så här går det till:
1. Lägga upp bröden på två olika brickor varav kronan, alltså toppen på hamburgaren ska in i rosten.
2. Efter att brödet är lagts i rosten ska man lägga kött på grillen.
3. När köttet är lagt ska man ta ut kronan ur rosten och lägga in underdelen på hamburgaren i en annan rost.
4. Nu ska man dressa burgaren. Olika beroende på vilken hamburgare.
5. När det är färdigt flyttar man med brickan och sätter den vid grillen.
5. Köttet är nu färdigt och dags att lägga på burgaren.
6. Tag ut underdelen och lägg på dem fint på hamburgaren.
7. Nu ska den bara packas.
8. Färdig!
Haha.. kommer säkert drömma om hamburgare inatt. Illa! Imorgon ska jag fixa målarfärg till toaletten. Efter skolan ska vi göra klart det sista i lägenheten för att förhoppningsvis kunna börja flytta mina grejer när jag kommer hem från Gbg. Det börjar närma sig. Det stora steget. Hur ska detta gå? Ingen som lagar mat till mig och pysslar om mig när jag är sjuk. Vem ska trösta mig när jag har slagit mig och vem ska väcka mig när jag ska upp tidigt? haha dagens i-lands problem. Jag klarar mig. Nä, nu måste jag sova. Det är en lång dag imorgon. Godnatt!
Lisa Miskovsky - Sweet Misery
1. Lägga upp bröden på två olika brickor varav kronan, alltså toppen på hamburgaren ska in i rosten.
2. Efter att brödet är lagts i rosten ska man lägga kött på grillen.
3. När köttet är lagt ska man ta ut kronan ur rosten och lägga in underdelen på hamburgaren i en annan rost.
4. Nu ska man dressa burgaren. Olika beroende på vilken hamburgare.
5. När det är färdigt flyttar man med brickan och sätter den vid grillen.
5. Köttet är nu färdigt och dags att lägga på burgaren.
6. Tag ut underdelen och lägg på dem fint på hamburgaren.
7. Nu ska den bara packas.
8. Färdig!
Haha.. kommer säkert drömma om hamburgare inatt. Illa! Imorgon ska jag fixa målarfärg till toaletten. Efter skolan ska vi göra klart det sista i lägenheten för att förhoppningsvis kunna börja flytta mina grejer när jag kommer hem från Gbg. Det börjar närma sig. Det stora steget. Hur ska detta gå? Ingen som lagar mat till mig och pysslar om mig när jag är sjuk. Vem ska trösta mig när jag har slagit mig och vem ska väcka mig när jag ska upp tidigt? haha dagens i-lands problem. Jag klarar mig. Nä, nu måste jag sova. Det är en lång dag imorgon. Godnatt!
Lisa Miskovsky - Sweet Misery
Kommentarer
Postat av: chowie
tack för kursen i hur man gör hamburgare, jag har nästan glömt :)
Postat av: Evelina
Hanna kan du kommentera pa min blogg? Sprang vi 2.5 km i nian eller hur langt var det. Jag fick for mig att det var 3 km, sa nu har jag fatt massa bullshit far att jag skulle ha hittat pa min tid 8.40 min. Du minns val? Jag kommer bara inte ihag hur lang slingan var!pusspuss (ga in och kolla mina senaste kommentarer fran Calle och Jeppan)
Trackback